Katalonų gretose pirmajame kėlinyje pasižymėjo brazilas Raphinha, o po pertraukos taikliais smūgiais pasižymėjo Joao Felixas, Frankie de Jongas ir Ferminas Lopezas.

Rungtynių šeimininkai turėjo įtikinamą kamuolio kontrolės pranašumą (67 proc. prieš 33 proc.). Tiesa, svečiai iš Madrido sugebėjo susikurti 10 smūgių į vartus ir tik nedideliu skirtumu nusileido savo varžovams, kurie smūgiavo 16 kartų.

„Barcelonai“ tai buvo antroji iš eilės pergalė vietiniame čempionate, o šią savaitę Xavi auklėtiniai startavo UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio etape, kur išvykoje 1:1 sužaidė prieš „Napoli“ klubą.

57 taškus savo sąskaitoje turinti „Barca“ tašku aplenkė šio sezono netikėtumu tapusį „Girona“ klubą. Tiesa, pastarieji yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Tuo metu nesėkmę patyrusi „Getafe“ su 34 taškais lieka dešimtoje čempionato pozicijoje.

Kiti rezultatai:

„Alaves“ 1:1 „Mallorca“


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją