Stambiausiu banko „Snoras“ akcininku buvęs V. Antonovas „Portsmouth“ ekipą praėjusiais metais įsigijo per savo kompaniją „Convers Sport Initiatives“ (CSI).

„CSI buvo sėkmingai veikianti kompanija, kol Lietuvos vyriausybė neteisėtai neužgrobė „Snoro“. Visi „Portsmouth“ finansiniai įsipareigojimai buvo vykdomi preciziškai, lyga neturėjo jokių pretenzijų klubui“, – BBC tikino V. Antonovo atstovas.

Tačiau  šaltiniai tvirtina ką kita: esą perimdamas klubo kontrolę, V. Antonovas nuslėpė tikrąją savo finansinę situaciją.

Primename, kad „Portsmouth“ klubo valdymą vasarį perėmė nepriklausomi administratoriai po to, kai klubo sąskaitos buvo įšaldytos dėl įsiskolinimų. Dėl to antroje pagal pajėgumą Anglijos „Championship“ lygoje rungtyniaujanti ekipa susilaukė 10 taškų nuobaudos, jai mėginama surasti naujus savininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją