Du įvarčius į aikštės šeimininkų vartus įmušė Aleksejus Medvedevas (67 ir 81 min.), vieną - Maksimas Astafjevas (42 min.).

Beje, svečiai susitikimą baigė be pašalinto iš aikštės Aleksejaus Gladyševo (50 min.).

Pirmą nesėkmę penktosiose rungtynėse patyrė ir į dešimtą vietą smuktelėjo kitas dviejų lietuvių atstovaujamas Chabarovsko „SKA-Energija“ (8 tšk.) klubas, svečiuose 0:1 (0:0) nusileidęs į aštuntą poziciją pakilusiems Novokuznecko „Metalurg-Kuzbas“ (8 tšk.) futbolininkams.

Tomas Mikuckis žaidė visas rungtynes, o Darius Miceika 89-ą minutę aikštėje pakeitė Maksimą Ziuziną.

Įvartį aikštės šeimininkams pelnė Andrejus Volginas (53 min.), o svečiai mačą baigė be iš aikštės pašalinto Vladislavo Nikiforovo (44 min.).

Trečią nesėkmę penktose rungtynėse patyrė keturioliktą vietą užimanti o Maskvos "Torpedo" (4 tšk.) su vartininku Sauliumi Klevinsku, išvykoje 0:3 (0:1) pralaimėjusi aštuntoje pozicijoje atsidūrusiai Jekaterinburgo „Ural“ (9 tšk.) komandai.

Lietuvis žaidė visą mačą, o įvarčius į jo ginamus vartus įmušė Adessoye Oyevole (28 min.), Acevedo (90+1 min.) ir Denisas Tumasianas (90+2 min.).

Pirmame Rusijos divizione su 13 taškų pirmauja Tomsko „Tomj“ klubas, dviem taškais lenkiantis Nižnekamsko „Neftochimik“ bei Krasnojarsko „Jenisej“ ekipas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją