Trečiadienį svečiuose "Djurgardens IF" futbolininkai susitikimą su septintoje pozicijoje esančią Stokholmo AIK (13 tšk.) ekipa baigė lygiosiomis 1:1 (0:1).

Pagrindinėje svečių sudėtyje mačą pradėjusį lietuvį 77-ą minutę pakeitė puolėjas iš Ganos Godsway'us Donyohas.

Lietuviui tai buvo pirmasis Stokholmo klubų derbis karjeroje ir jis jį tikrai turėtų prisiminti. Rungtynes stebėjo net 35,311 tūkst. žiūrovų - tai rekordinis skaičius nuo pat 1975 metų.

Be to, prieš pat antrą kėlinį įsismarkavę fanai pradėjo deginti ir į aikštę mėtyti deglus - dėl to ir suprastėjusio matomumo antras kėlinys buvo kuriam laikui nukeltas, o žaidėjai dėl saugumo grįžo į rūbines.

Šeimininkai pirmavo po nigeriečio Kennedy'o Igboananikes (5 min.) įvarčio (beje, būtent lietuvis, vilkintis marškinėlius su užrašu Vytas, nenusaugojo varžovo), o rezultatą išlygino Amadou Jawo (54 min.).

Vytautas Andriuškevičius (Nr. 27, dif.se nuotr.)

Švedijos futbolo čempionate pirmauja "Helsingborgs IF" (22 tšk.) klubas, lenkiantis "IFK Goeteborg" (21 tšk.) futbolininkus bei "Mjalby AIF", "IF Elfsborg" ir "Malmo FF" (po 16 taškų) ekipas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)