Čempionų lyga – prestižinis, vienas svarbiausių futbolo turnyrų pasaulyje. Šiuo čempionų keliu žengsime pirmąjį žingsnį šiame tarptautiniame sezone, todėl šios rungtynės itin svarbios. Kaip Lietuvos čempionai atstovaujame ne tik Vilniui, bet ir visai šaliai, tad aistruolių palaikymo labai laukiame stadione. Tačiau suprantame, jog ne visi turės galimybę tą vakarą būti Vilniuje ar nuvykti iki stadiono. Todėl kartu su partneriais sudarysime galimybę stebėti rungtynes ir internetu“, – sakė futbolo klubo „Žalgiris“ vadovė Vilma Venslovaitienė.

Oficialią transliacijos nuorodą žiūrovai galės rasti „Žalgirio“ interneto svetainėje čia. Visą informaciją, kaip užsisakyti šią paslaugą, galite rasti čia.

Kaip ir visose aukščiausio lygio futbolo rungtynėse, taip ir šiose, pagal UEFA reikalavimus, bus naudojama ir vaizdo peržiūros (VAR) technologija, kuris leis transliacijos žiūrovams matyti tuos vaizdus, kuriuos peržiūrės rungtynių teisėjai svarbiausiose ginčytinose situacijose, jei tokių iškils.

Transliacija bus mokama, kainuos 5 eurus, bet užsisakę taip pat gaus ir „Delfi Plius“ vieno mėnesio trukmės prenumeratą.

„Labai džiaugiamės galėdami palaikyti Lietuvos futbolą ir jo gerbėjus. „Delfi Plius“ yra turinio įvairiausiomis temomis: ekonomikos, politikos, technologijų, verslo, gyvenimo būdo, sportui ten taip pat skiriama daug dėmesio, tad pasibaigus rungtynėms sporto gerbėjai galės mėgautis jiems įdomiu turiniu“, – sakė Delfi verslo plėtros vadovas Irmantas Matilionis.

UEFA Čempionų lygos futbolo rungtynės „Žalgiris“ – „Struga“ – liepos 11 d., antradienį, 19 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją