Iš viso keturi žaidėjai nubausti bendra 23-ejų rungtynių diskvalifikacija, o „Alanijos“ klubas artimiausią namų susitikimą turės žaisti neutraliame stadione.

Drausmės komitetas 8 rungtynėms diskvalifikavo Grigolį Chanturią („Alanija“), 7-erioms - Aleksandrą Kokoriną („Dinamo“), o Montecino Neco („Alanija“) ir Balazsas Dzsudzsakas („Dinamo“) turės praleisti po artimiausius keturis mačus.

Be to, „Alanijai“ skirta 520 tūkst., o „Dinamo“ - 120 tūkst. rublių baudos.

Primename, kad „Alanijos“ ir „Dinamo“ mačo 83-ią min. aikštėje kilo masinės muštynės, po kurių teisėjas Sergejus Ivanovas parodė net keturias raudonas ir tris geltonas korteles. Tokiu būdu abi komandos dvikovą baigė turėdamos tik po devynis futbolininkus.

Nuobaudų sulaukė ir Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas Romanas Širokovas, kuris dvikovoje su Žemutinio Naugardo „Volga“ ekipa (3:1) po pelnyto įvarčio parodė itin nepagarbų gestą stadione buvusiems fanams.

Už šį išsišokimą rusui skirta dvejų rungtynių diskvalifikacija ir 50 tūkst. rublių bauda, o „Zenit“ klubas už netinkamą savo gerbėjų elgesį ir pirotechnikos naudojimą turės pakloti 300 tūkst. rublių.

Kadangi iki šio „Premjer“ lygos sezono pabaigos liko tik vienas turas, diskvalifikacijos nusikels ir į kitus metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)