Jau 6-ą minutę 36-erių L. Messi po Jordi Alba perdavimo smūgiu nuo baudos aikštelės prieigų išvedė Majamio ekipą į priekį, tačiau Dalaso klubas dar pirmame kėlinyje persvėrė rezultatą po Facundo Quignono (37') ir Bernardo Kamungo (45') įvarčių (2:1).

Permainingose rungtynėse antro kėlinio pradžioje komandos apsikeitė tiksliais smūgiais, o nuo 68 minutės Majamio ekipa turėjo dviejų įvarčių deficitą (2:4).

Tačiau „Inter“ išsigelbėjo: L. Messi stojo prie kamuolio standartinės situacijos metu, po argentiniečio perdsavimo 80-ą minutę į savo vartus kamuolį galva siuntė gynėjas Marco Farfanas.

Po 5 minučių jau pats L. Messi preciziškai tiksliu baudos smūgiu išvalė voratinklius nuo vartų kampo ir išlygino rezultatą (4:4).

Baudinių serijoje L. Messi pirmas stojo prie kamuolio ir išvedė „Inter“ į priekį, Dalaso klube baudinio nerealizavo Paxtonas Pomykalas.

Ketvirtfinalyje Majamio klubas susitiks su Šarlotės ir Hjustono „Dynamo“ komandų poros nugalėtoju.

Majamio ekipa – pirmoji, patekusi į nuo 2019 metų rengiamo taurės turnyro ketvirtfinalį. Turnyre atkrintamųjų varžybų principu varžosi Šiaurės Amerikos ir Meksikos klubai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją