„Utenos Utenio“ direktorius Marius Treimakas su C. Dohmu pasirašė naują vienerių metų sutartį.

„Kadangi su Carstenu dirbame jau ne pirmus metus, jis puikiai pažįsta mūsų klubą ir trenerius, mes jį puikiai pažįstame, todėl pratęsti bendradarbiavimą nebuvo sudėtinga. Aptarėme keletą detalių, nes C Dohmas dirbs ne tik su mūsų klubu, bet ir su visa bendruomene, dirbančia pagal „Auri-Dohm“ metodika“, – sakė M. Treimakas.

C. Dohmas prisipažino, kad apsispręsti dėl tolimesnio darbo su „Utenos Uteniu“ nebuvo sunku.

„Visų pirma, turėjau puikų laiką dvejus metus dirbdamas su Utenos klubo vystymusi. Gaila, kad koronaviruso pandemija neleido dirbti su žaidėjais ir treneriais taip, kaip buvome įpratę. Taigi, galima sakyti, kad turėjome 14 mėnesių bendro darbo. Manau, kad per tą laiką pasiekėme nemažai progresuodami bei vystydamiesi. Žinoma, kad norisi visą tai tęsti. Kai atsirado galimybė dirbti su visa kuriama bendruomene, tai supratau, jog turiu įdomią galimybę pakelti šį projektą į dar aukštesnį lygį“, – pasakojo C. Dohmas.

„Auri-Dohm“ bendruomenė kasmet vis plečiasi, auga ir geografija. M. Treimakas tikisi, kad talentingi žaidėjai iš kitų klubų galės papildyti „Utenos Utenio“ gretas.

Carstenas Dohmas – vienas geriausių Danijos specialistų, didelę patirtį sukaupęs talentų ruošimo srityje, dirbęs tokiuose klubuose kaip FC „Liverpool“, FC „Nordsjaelland“, „Brondby IF“. Specialistas iš Danijos drauge su Aurelijumi Skarbaliumi sukūrė jaunųjų futbolininkų ugdymo metodiką „Auri-Dohm“.