„Utenio“ dubleriai pasirengimą sezonui pradės vėliau.

„Netrukus nuspręsime, kada pasiruošimą reikėtų pradėti antrai komandai“, - teigė strategas Mindaugas Čepas.

Kol kas M. Čepas negali pasakyti, kurie žaidėjai „Utenyje“ pasiliks, kurie išvyks rungtyniauti kitur, taip pat, kokie nauji futbolininkai komandą papildys. Anot trenerio, „Utenis“ yra nusižiūrėjęs potencialių naujokų, bet viskas priklausys nuo 2016-ų biudžeto, kuris dar nėra tiksliai žinomas.

„Dabar yra tarpsezonis – būtent tas metas, kai žaidėjai ieško klubų, derasi. Todėl daug kas komandose dar gali keistis“ - sakė M. Čepas.

Bet vieną nuostolį „Utenis“ turės tikrai. Stratego pirmas asistentas Rolandas Džiaukštas jau darbuojasi šalies čempiono Vilniaus „Žalgirio“ trenerių štabe.

„Tikriausiai prie mūsų trenerių: manęs, Egidijaus Varno, Aurimo Meidaus ir Pavelo Leuso, prisijungs ukrainietis Olegas Boičyšynas, kuris dabar dirba sporto direktoriumi“, - kalbėjo M. Čepas.

Visą pasirengimo sezonui laikotarpį – septynias savaites – „Utenio“ komanda dirbs namuose.

„Dabar bus įvadinė savaitė, rengsime po vieną treniruotę per dieną. Po to pereisime prie dviejų treniruočių“, - paaiškino Utenos ekipos vyriausiasis treneris.

Šį antradienį futbolininkai atliks fizinio pasirengimo testus.
„Utenio“ treniruotės numatytos ir salėje, ir gryname ore. Anot M. Čepo, viskas priklausys nuo oro sąlygų.

O štai rungtyniaus „Utenis“ tik svečiose aikštėse. Viso yra numatytos penkerios kontrolinės rungtynės. Sausio 30 d. šeštą vietą A lygoje pernai užėmę uteniškiai susitiks su Latvijoje šeštą vietą užėmusiu „Daugavpils“ klubu.

Nuo sausio 30-os „Utenis“ žais kas sekmadienį iki pat prasidedant Lietuvos pirmenybėms.

Vasario 6 d. „Utenis“ rungtyniaus su antros lygos Vilniaus „Taip“ komanda.

„Turėjome tą dieną žaisti su viena Rygos komanda, bet jos planai pasikeitė, todėl reikėjo atrasti bent kokius varžovus. Sutarėme su „Taip“, - taip M. Čepas atsakė į klausimą, kodėl pasirinko priešininkus iš žemesnės lygos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją