Pasak pranešimo, rungtynes abi ekipos pradėjo aktyviai ir stengėsi atakuoti varžovų vartus. Tačiau netrukus uteniškiai perėmė rungtynių iniciatyvą ir šeimininkavo varžovų aikštės pusėje.

Prabėgus 13-ai rungtynių minučių „Utenio“ ekipa turėjo puikią progą išsiveržti į priekį bet smūgiuotas kamuolys skriejo šalia vartų skersinio.

21-ą rungtynių minutę šeimininkai galėjo pelnyti pirmą rungtynių įvartį, bet varžovo smūgis skriejo tiesiai į uteniškių vartininką.

Įpusėjus pirmam rungtynių kėliniui, kamuolio kontrolė išsilygino, o BFC „Daugavpils“ futbolininkai stengėsi kurti atakas, bet iki pavojingos atakos fazės pritrūkdavo tikslumo.

Antro kėlinio pradžioje abi ekipos apsikeitė galingais smūgiais šalia vartų.

57-ą rungtynių minutę uteniškiai turėjo vėl puikią galimybę pelnyti pirmą rungtynių įvartį, tačiau Edgaro Mastianicos smūgiuotas kamuolys sudrebino virpstą.

Prabėgus šešioms minutėms po pavojingo E. Mastianicos smūgio į varžovų vartus, šeimininkai turėjo 100 procentinę galimybę pasižymėti: „Utenio“ klubo vartininkas per anksti paliko savo ginamus vartus ir BFC „Daugavpils“ futbolininkas liko vienas prieš vartus, tačiau smūgiuotas kamuolys skriejo virš vartų.

76-ą rungtynių minutę buvo pelnytas pergalingas rungtynių įvartis. Po Mykolo Krasnovskio tikslaus perdavimo Edgaras Mastianica nukreipė kamuolį į varžovų tinklą ir garantavo uteniškiams pergalę.

Tai buvo antra uteniškių pergalė pasiruošimo etape.

Paskutines kontrolines rungtynes prieš artėjantį sezoną „Utenis“ žais jau artėjantį šeštadienį, vasario 27-ą d. su Jonavos „Lietavos“ ekipa. Rungtynių pradžia Kauno NFA stadione 15 val.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)