Pergalę šventę šeimininkai tokio džiaugsmo aukščiausiame Anglijos futbolo divizione nebuvo patyrę jau seniai. Pačioje pirmo kėlinio pabaigoje pasižymėjęs Joshua Kingas nutraukė net 358 žaidimo minutes trukusią „Bournemouth“ įvarčių sausrą, per kurią komanda nesugebėjo pasžymėti nė vienu iš 50 atliktų smūgių.

„United“ jaunimo akademijai kurį laiką priklausęs Kingas savo buvusį klub nubaudė ne pirmą kartą – 27-erių metų puolėjo įvartis 2015-ais metais lėmė iki šiol vienintele pergale prieš Mančesterio klubą lėmusį pietų Anglijos komandos triumfą.

Mančesterio komanda jau vienuoliktose „Premier“ lygos išvykos rungtynėse iš eilės nesugebėjo nepraleisti įvarčio, o jų šiuo metu užfiksuotas rezultatas – 13 taškų po 11 pirmųjų rungtynių – yra blogiausias „United“ pasiekimas nuo 1986-87 metų sezono (11 taškų).

Pirmą pergalę per pastarąsias šešerias rungtynes iškovoję ir 16 taškų surinkę „Bournemouth“ turnyrinėje lentelėje žengia šešti, o nesėkmę patyrę Solksjaero auklėtiniai smuktelėjo į aštuntąją vietą. Negana to, visi artimiausi Mančesterio komandos persekiotojai yra sužaidę vienomis rungtynėmis mažiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)