Antrą iš eilės sunkią pergalę išplėšė Ukrainos futbolininkai, kurie Trnavoje 1:0 (0:0) įveikė Maltą ir su 6 taškais pakilo į antrą C grupės vietą.

Serhijaus Rebrovo auklėtiniams vienintelį įvartį 72 minutę įmušė saugas Viktoras Cigankovas, realizavęs 11 metrų baudinį.

Prieš tai, 52 min., to paties nepavyko padaryti Andrijui Jarmolenkai.

Penktadienį ukrainiečiai Skopjėje 3:2 dramatiškai palaužė Šiaurės Makedonijos atstovus, nors iki 62 min. atsiliko 0:2.


Ir vėl apmaudžiai nepasisekė Latvijos rinktinei, kuri antrą sykį paeiliui be taško liko per pridėtą teisėjo laiką.

Po nesėkmės namuose prieš Turkiją (2:3, 90+5 min.) latviai D grupės akistatoje Jerevane 1:2 (0:1) neatsilaikė prieš Armėniją, kurios gretose 90+1 min. iš 11 m baudinio pasižymėjo Tigranas Barsegijanas.

Kitų rungtynių rezultatai:

Suomija 6 – 0 San Marinas

Baltarusija 2 – 1 Kosovas

Anglija 7 – 0 Šiaurės Makedonija

Prancūzija 1 – 0 Graikija

Airija 3 – 0 Gibraltaras

Izraelis 2 – 1 Andora

Šiaurės Airija 0 – 1 Kazachstanas

Slovėnija 1 – 1 Danija

Šveicarija 2 – 2 Rumunija

Turkija 2 – 0 Velsas

Primename, kad antradienio vakarą Budapešte į kovą G grupės susitikime stos Vengrijos ir Lietuvos nacionalinės komandos.

Iš kiekvienos grupės tiesiai į čempionatą pateks po dvi pirmas vietas užėmusias komandas, taip pat šeimininkė Vokietija, o likusios trys paaiškės po atkrintamųjų, kuriose komandos galės dalyvauti UEFA Tautų lygos keliu.

Į atkritamąsias žengs po keturias geriausias A, B ir C divizionų komandas, kurios į čempionatą nepateks atrankos keliu. Jos susidurs savo diviziono akrintamosiose, iš kur į čempionatą iškops po vieną komandą.

Jei į čempionatą kažkuri iš keturių geriausių diviziono komandų kvalifikuosis tiesiogiai, vieta atkrintamosiose atiteks žemiau bendrame diviziono reitinge esančiai komandai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją