„Kauno Žalgirio“ ekipa jau šeštą kartą iš eilės organizuos pagrindinio etapo kovas ir bus savo grupės šeimininkai. Dar liepos mėnesį žalgiriečiai burtų traukimo metu pateko į UEFA Futsal Čempionų lygos Pagrindinio etapo 7-ą grupę ir sužinojo savo galimus varžovus.

Kartu su „Kauno Žalgiriu“ dėl vietos Elitiniame etape kovos Suomijos salės futbolo komanda „Kampuksen Dynamo“. Kitos dvi komandos, patekusios į 7-ąją grupę kartu su „Kauno Žalgiriu“, paaiškės tik po rugpjūčio 22-27 dienomis vyksiančio preliminaraus etapo. Iš šio etapo prie žalgiriečių ir suomių prisijungs D ir G grupių nugalėtojai.

D grupėje kovos „Lubawa“ (Lenkija), „Prishtina 01“ (Kosovas), „Isbjorninn“ (Islandija) ir „Utleira IL“ (Norvegija), o G grupėje susitiks „Minerva“ (Šveicarija), „Yerevan“ (Armėnija), Limasolio AEL (Kipras) ir „Fiorentino“ (San Marinas“).

2022-2023-ųjų Čempionų lygoje pagrindinio etapo metu žalgiriečiai rezultatu 4:1 įveikė latvių „Petrow“ klubą, 7:0 sutriuškino suomių „Kampuksen Dynamo“. Paskutinėse pagrindinio etapo rungtynėse „Kauno Žalgiris“ rezultatu 2:7 pralaimėjo Italijos „Citta di Eboli“ ekipai ir nepateko į kitą lygos etapą – elito grupę.

Šiemet į UEFA Futsal Čempionų lygos Elitinį etapą iš viso pateks 16 komandų iš pagrindinio etapo, kurios grupėse po keturis varžysis lapkričio mėnesį. Keturi šių grupių nugalėtojai pateks į finalinį turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją