Atsakomajame susitikime „Anfield“ stadione dar kartą pasismagino vieni turnyro favoritų „Liverpool“ futbolininkai, kurie net 6:1 (4:1) sutriuškino Prahos „Spartą“.

Jau 14 minutę rezultatas buvo 4:0 šeimininkų naudai, o antrojo kėlinio pradžioje pridėjus dar du tikslius smūgius varžovų buvo jau kiek pagailėta.

Dubliu pasižymėjo Cody Gakpo (14 ir 55 min.), po sykį kamuolį į vartus siuntė Darwinas Nunezas (7 min.), Bobby Clarkas (8 min.), Mohamedas Salah (10 min.) ir Dominikas Szoboszlai'us (48 min.).

Pernai tik penktą vietą „Premier“ lygoje užėmę liverpuliečiai šiemet atkakliai kaunasi tiek dėl Anglijos čempionų vardo, tiek ir dėl tarptautinio trofėjaus.

Pirmame mače Čekijoje Raudonieji triumfavo kiek kukliau – 5:1.


Daug dramatiškesnė kova vyko Vokietijoje, kur Lėverkuzeno „Bayer“ tik per pridėtą teisėjo laiką 3:2 (0:0) palaužė „Qarabag“ klubą, su kuriuo pirmose rungtynėse išsiskyrė taikiai 2:2.

Tiksint paskutinėms minutėms „Bundesligos“ lyderiai, turėję vieno žaidėjo kiekybinį pranašumą, buvo įsprausti į kampą, nes atsiliko 1:2.

Vis dėlto savo žodį 90+3 ir 90+8 min. taręs puolėjas Patrikas Schickas sugebėjo fantastiškai ištempti šeimininkus.

Tolyn žengė ir trys Italijos atstovai – AC „Milan“, AS „Roma“ bei Bergamo „Atalanta“, taip pat – Londono „West Ham United“, Lisabonos „Benfica“ ir Marselio „Olympique“.


Ketvirtfinalio, pusfinalio ir finalo etapo burtai bus traukiami penktadienio popietę Nione, Šveicarijoje.

Šiemet turnyro finalas numatytas gegužės 22 dieną Dubline, Airijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją