Daugiausiai dėmesio pritraukė F grupės mačas tarp „Newcastle United“ ir „AC Milan“ klubų. Dvi aukščiausio kalibro komandos, turinčios didžiulias ambicijas, tačiau mačas tarp jų baigėsi nerezultatyviomis lygiosiomis – 0:0.

Tiesa, aktyviau aikštelėje ir daugiau progų turėjo „San Siro“ stadiono šeimininkai. Jie atliko net 25 smūgius vartų link, tačiau prastas atakų užbaiginėjimas iš žaidėjų kaip Olivier Giroud ir Rafael Leao neleido italams išsiveržti į priekį.

Rungtynes anksčiau laiko turėjo palikti pagrindinis „AC Milan“ vartininkas Mike‘as Maignan. Prancūzijos rinktinės atstovas galimai patyrė traumą.


Standings provided by Sofascore

G grupėje ragais susirėmė „RB Leipzig“ ir Berno „Young Boys“. Čia įvarčių buvo ir daugiau jų mušė svečiai iš Vokietijos ir nusinešė pergalę rezultatu 3:1.

„Red Bull“ klubą į priekį jau 3-iąją minutę išvedė Mohamedas Simakanas, tačiau po pusvalandžio tiksliu smūgiu atsakė ir rezultatą išlygino Meschakas Elia. Leipcigo futbolininkai savo tvirtą pranašumą įrodė tik per paskutines 20 minučių.

73-iąją minutę pasižymėjo Xavieras Schlageris, o persvarą per teisėjo pridėtinį laiką padidino Benjaminas Šeško.


Standings provided by Sofascore

Likusieji rugsėjo 19 d. mačai:

PSG – Dortmundo „Borussia“ 22:00 val.

Donetsko „Šachtar“ – „Porto“ 22:00 val.

„Man City“ – Belgrado „Crvena Zvezda“ 22:00 val.

Romos „Lazio“ – Madrido „Atletico“ 22:00 val.

„Barcelona“ – „Royal Antwerp“ 22:00 val,

„Feyenoord“ – Glazgo „Celtic“ 22:00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją