Daugelio lauktų Ispanijos ir Vokietijos ekipų derbių nebus: pusfinalyje jėgas išmėgins „Bayern“ ir FC „Barcelona“ bei „Borussia“ ir „Real“ klubai.

Prieš ištraukiant burtus „Bayern“ ir FC „Barcelona“ futbolininkai buvo laikomi bene pagrindiniais pretendentais į UEFA Čempionų lygos nugalėtojų titulą, tačiau jau dabar aišku, kad iš jų į finalą Londone keliaus tik vieni. Dar viena įdomi detalė, kad buvęs FC „Barcelona“ treneris Josepas Guardiola yra būsimais „Bayern“ strategas - Vokietijos čempionų vairą jis perims šią vasarą.
Lionelis Messi

Tuo metu „Borussia“ ir „Real“ kolektyvai šiame sezone jau žaidė vienas prieš kitą: D grupės rungtynėse namuose vokiečiai buvo pajėgesni 2:1, o Madride buvo užfiksuotos lygiosios - 2:2.

Pirmieji pusfinalio mačai bus žaidžiami balandžio 23/24 d., o atsakomieji - balandžio 30/gegužės 1 d.

2013 metų UEFA Čempionų lygos finalas vyks gegužės 25 dieną Londono „Wembley“ stadione. Šioje arenoje prestižiškiausio Europos turnyro finalai vyko jau 8-is kartus (rekonstruotame - du sykius).
Cristiano Ronaldo

Pusfinalio burtai:

Miuncheno „Bayern“ - FC „Barcelona“

Dortmundo „Borussia“ - Madrido „Real“

Burtų ceremoniją vedė UEFA generalinis sekretorius Gianni Infantino ir Ruudas van Nistelrooy'us.

* * *

UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio serijų rezultatai:

Madrido „Real“ - Stambulo „Galatasaray“ 5:3 (3:0, 2:3)

Dortmundo „Borussia“ - „Malaga“ 3:2 (0:0, 3:2)

FC „Barcelona“ - Paryžiaus PSG 3:3 (2:2, 1:1)

Miuncheno „Bayern“ - Turino „Juventus“ 4:0 (2:0, 2:0).

Primename, kad dėl prasto darbo šio sezono UEFA Čempionų lygoje daugiau nebeteisėjaus vokietis Wolfgangas ir turkas Cuneytas Cakiras.

Praėjusiais metais turnyro nugalėtojais tapo Londone „Chelsea“ futbolininkai, kurie finale Miuncheno po 11 metrų baudinių serijos 4:3 įveikė vietos „Bayern“ komandą. Tiesa, šiemet „mėlynieji“ E grupėje užėmė tik trečią vietą ir nepateko net į aštuntfinalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (282)