Miuncheno „Bayern“ – Londono „Arsenal“

Šį karta akistata tarp šių komandų persikelia į Miuncheną, kuriame „Bayern“ klubas šį sezoną yra nesustabdomas. Arsene‘o Wengero auklėtiniams nebėra kur trauktis, o bavarams tereikia išsaugoti pranašumą.

Pirmoji akistata „Emirates“ stadione pasibaigė Josepo Guardiolos vadovaujamos ekipos įtikinama pergale rezultatu 2:0. Lemiamus įvarčius bavarų gretose pelnė Toni Kroosas ir Thomasas Mulleris. Įdomu tai, kad abiejų komandų žaidėjai turėjo galimybę pasižymėti nuo 11 metrų žymos.

Paskutinės rungtynės šalies fronte buvo sėkmingos tiek „Bayern“, tiek „Arsenal“ futbolininkams. Pastarieji FA taurėje rezultatu 4:1 iš turnyro eliminavo Liverpulio „Everton“, o Miuncheno „Bayern“ Vokietijos „Bundesliga“ pirmenybėse sutriuškino „Wolfsburg“ vienuolikę.

Šiame susitikime problemų turės tik svečiai iš Londono, nes „Bayern“ klube žaidėjų patyrusių traumų, apart Holgerio Badstuberio nėra. Tuo tarpu „kanonieriams“ nepadės raudoną kortelę pirmajame mače užsidirbęs vartininkas Wojciechas Szczesny, Jackas Wilshere‘as, Aaronas Ramsey, Kimas Kallstromas, Theo Walcottas, Abou Diaby ir Nacho Monrealis.

Rungtynių prognozė: „Bayern“ be jokios abejonės yra favoritas. Pilnutėliame bavarų stadione „Arsenal“ ekipai žaisti bus dar sunkiau, o žinant, kad sudėtis yra nukraujavusi, J. Guardiolos auklėtiniai turėtų ir vėl švęsti pergalę rezultatu 2:0.
Mario Balotelli

Madrido „Atletico“ – „Milan“

Ispanijos sostinėje laukia įnirtinga kova. „Vicente Calderon“ tvirtovėje namų pranašumą turės Karaliaus taurės nugalėtojai, kurie madų sostinės ekipą sugebėjo palaužti ir Italijoje.

Milane minimalią pergalę šventė Diego Simeone auklėtiniai. Po atkaklios kovos vienintelį įvartį rungtynių pabaigoje pelnė Diego Costa, tačiau „Rossoneri“ ekipos šansai patekti į ketvirtfinalį dar nėra prarasti, nors rezultatai Italijoje yra itin prasti.

„Atletico“ savaitgalį „Primera“ čempionate išvykoje po dviejų Davido Villa įvarčių šventė užtikrintą pergalę prieš Vigo „Celta“, o tuo tarpu „Milan“ rezultatu 0:1 nusileido „Udinese“ klubui, o šis pralaimėjimas „Serie A“ pirmenybėse buvo antras iš eilės.

Clarence‘as Seedorfas Madride bus priverstas verstis be kapitono, kuris rungtyniauja saugo pozicijoje Riccardo Montolivo. „Rojiblancos“ sirgaliai savo aikštėje neišvys Tiago bei Javiero Manquillo, tad komandos didelių nuostolių prieš akistatą neturi.

Rungtynių prognozė: „Atletico“ į aikštę žengs be didesnio spaudimo, o „Milan“ futbolininkams trauktis jau nebėra kur, tačiau iki kelialapio veikiausiai pritrūks vieno įvarčio. Prognozė – 1:1.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)