Londono „Arsenal“ klubas Monake turės verstis be traumuotų Alexo Oxlade'o-Chamberlaino, Jacko Wilshere'o, Mathieu Debuchy ir Gabrielio, o „Monaco“ gerbėjai aikštėje neišvys Lacina Traore, abejojama dėl Jeremy Toulalano, Geoffrey Kondogbia ir Yannicko Ferreira-Carrasco. Pirmą mačą Londone kiek nelauktai 3:1 laimėjo monakiečiai.

Madrido „Atletico“ ir Lėverkuzeno „Bayer“ susitikime (pirma dvikova – 0:1) nebus ispanų saugo Saulo Niguezo, o gynėjas Diego Godinas ir Tiago – diskvalifikuoti. Svečiams nepadės susižeidę Roberto Hilbertas, Robbie Kruse'as. Larso Benderio ir Emiro Spahičiaus galimybės vertinamos miglotai.

Intriguojančioje FC „Barcelona“ ir „Man City“ akistatoje (pirmos rungtynės – 2:1) nežais katalonų klubo senbuvis Sergio Busquetsas, taip pat – Thomasas Vermaelenas ir Martinas Montoya.

Dortmundo „Borussia“ ir Turino „Juventus“ (pirmas mačas – 0:1) kautynėse abejojama dėl svečių dirigento Andrea Pirlo, tačiau veteranas išvyko į Vokietiją. Sezoną bandančių gelbėti „Bundesligos“ atstovų komandoje nebus Kevino Grosskreutzo, Eriko Durmo ir Nuri Sahino. Neaiškios ir traumuotų Mathiaso Gintero bei Lukaso Piszczeko galimybės.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)