Pranešama, kad Europos futbolo federacijų asociacija yra nusiteikusi dar šią savaitę išmesti už borto net tris iš keturių šio sezono UEFA Čempionų lygos pusfinalio dalyvius – „Manchester City“, Londono „Chelsea“ ir Madrido „Real“.

Toks pat liūdnas likimas laukia ir per žingsnį nuo UEFA Europos lygos finalo esančių „Manchester United“ ir Londono „Arsenal“ klubų.

„Šios komandos turi būti pašalintos. Manau, kad tai įvyks penktadienį. Tada turėsime išsiaiškinti, kaip šiemet pabaigti savo turnyrus“, – „Reuters“ teigė UEFA narys Jesperas Molleris, kuris yra ir Danijos futbolo federacijos vadovas.

Taip pat įspėjama, kad naujojoje Superlygoje žaisiantiems futbolininkams užsitrenks durys į jų šalių rinktines, o pačios komandos negalės dalyvauti nacionaliniuose čempionatuose.


Primename, kad Superlygą kurti ėmėsi „Milan“, Milano „Inter“, „Juventus“ (visi – Italija), Londono „Arsenal“, „Tottenham Hotspur“ ir „Chelsea“, „Liverpool“, „Manchester City“, „Manchester United“ (visi – Anglija), Madrido „Atletico“, „Barcelona“ ir Madrido „Real“ (visi – Ispanija).

Nuo projekto atsiribojo stipriausi Vokietijos ir Prancūzijos klubai, tokie kaip Miuncheno „Bayern“ ar „Paris Saint-Germain“.

Superlygoje tikimasi surinkti 20 komandų ir pradėti sezoną rugpjūtį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)