Praėjusiame sezone Adanos miesto komanda užėmė aštuntą vietą, o rugpjūtį startavusiame naujame sezone pralaimėjo pirmas trejas rungtynes.

Birželio pabaigoje „Ekraną“ papildęs 27-erių metų M. Vučetičius iš karto įsitvirtino mėlynų ir raudonų starto sudėtyje ir sužaidė 5 rungtynes A lygoje bei pasižymėjo vienu įvarčiu į Klaipėdos „Atlanto“ vartus. Serbas taip pat rungtyniavo ir abejose UEFA Čempionų lygos atrankos rungtynėse su Islandijos klubu FH.

„Ekrano“ sporto direktorius Deimantas Bička neslepia, jog klubas su M. Vučetičiumi siejo nemažas viltis, tačiau jam išvykus, situacijos nedramatizuoja.

„Mes ir dirbame tam, kad mūsų futbolininkai galėtų žengti į aukštesnį lygį. Nelaikome nei vieno žaidėjo, kuriam yra galimybė kilti karjeros laiptais. Klubui transferai taip pat yra naudingi ir finansiškai“, - kalbėjo „Ekrano“ sporto direktorius D.Bička.

„Marko vieta tuščia nebus. Mūsų komandoje jį pakeis kitas vidurio saugas, kuris jau atvyko sekmadienį ir jis mums yra puikiai pažįstamas. Kontraktas su juo dar nepasirašytas, tačiau detalės derinamos ir, manau, artimiausiu metu galėsime pristatyti naująjį žaidėją“, - apie pokyčius sudėtyje pasakojo D. Bička.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)