Vienoje Jungtinės Karalystės ligoninių buvo nufilmuotas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip medikai palaiko intensyvios terapijos skyriuje dirbančius kolegas. Abipus uždarytų durų medikai dainavo „Liverpool“ klubo himnu laikomą dainą „You‘ll Never Walk Alone“.

„Eik per audrą, eik per lietų. Eik su viltimi savo širdyje. Ir tu niekada neisi vienas. Ir tu niekada neisi vienas“, – dainos žodžius kartojo rankas į viršų iškėlę medikai.

Šį vaizdo įrašą pamatęs vokietis J. Kloppas buvo sužavėtas: „Mano anglų kalba nėra tokia gera, kad galėčiau tinkamai išreikšti savo jausmus. Tai yra nepakartojama, tai yra puiku. Pamatęs šį vaizdo įrašą pradėjau verkti. Jis parodo, kad žmonės ne tik sunkiai dirba, bet ir palaiko gerą atmosferą.

Turime būti jiems labai dėkingi. Medikai stato save į pavojų tam, kad padėtų sergantiems, todėl negaliu žodžiais apsakyti, kaip labai gerbiu šios profesijos atstovus už jų pasiaukojimą.“

30 metų Anglijos čempionų titulo laukęs „Liverpool“ klubas šiemet dominavo „Premier“ lygoje, tačiau dėl sustabdyto sezono galiausiai gali likti be nugalėtojo vardo.

Nors sirgaliai nerimauja dėl tokio scenarijaus, treneris J. Kloppas jau ne kartą pasiuntė jiems aiškią žinutę – gyvenime yra daug svarbesnių dalykų nei futbolas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)