Praėjus vos trims dienoms po sensacingo pralaimėjimo trečios šalies lygos komandai DFB taurės rungtynėse Tomo Tuchelio auklėtiniai nuo pat rungtynių pradžios Dortmunde parodė, kad juokauti nenusiteikę.

4-ą minutę įvartį pelnė Dayot Upamecano, o 9-ąją persvarą svečių padvigubino Harry Kane'as. 30-metis anglas antrajame kėlinyje pelnė dar du įvarčius (72, 90+3) ir džiaugėsi taip vadinamuoju „hat-trick'u“.


Kartu H. Kane'as įsirašė į Bundeslygos rekordų knygą. Dar niekam per pirmąsias 10 Bundeslygos rungtynių nėra pavykę pelnyti 15 įvarčių. 1963/1964 metų sezone 13 įvarčių per pirmąsias 10 rungtynių pelnė ir iki anglo rekordo autoriumi buvo Klausas Matischakas.


Tai jau 11-asis iš eilės „Bayern“ mačas Bundeslygoje be pralaimėjimo. Savo ruožtu Dortmundo „Borussia“ 81 tūkst. sirgalių akivaizdoje patyrė pirmą pralaimėjimą šį sezoną.

Kitų šeštadienio rungtynių rezultatai:

„Koln“ – „Augsburg“ 1:1

„Freiburg“ – Menchengladbacho „Borussia“ 3:3

„Hoffenheim“ – Lėverkuzeno „Bayer“ 2:3

„Mainz“ – „Leipzig“ 2:0

Berlyno „Union“ – Frankfurto „Eintracht“ 0:3


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją