„Su „Daugava“ buvo taip sutarta, kad kai tik rasiu klubą, jie iškart mane paleis. Kai sulaukiau „Trakų“ vadovų skambučio, susikroviau lagaminą ir išvažiavau“.

Taip apie naują karjeros posūkį pasakojo vartininkas, kuris jau po dviejų dienų gali debiutuoti A lygoje.

„Dėl fizinio pasiruošimo esu ramus. Dėl kontaktų su komandos draugais – taip pat. Beveik visus pažįstu iš ankstesnių laikų, su kai kuriais (Pauliumi Grybausku, Linu Klimavičiumi ir Vytautu Lukša) yra tekę kartu rungtyniauti. Dar turiu dvi dienas tam, kad pasiruoščiau ir psichologiškai – vartininkams reikia poros rungtynių, kad jie psichologiškai jaustųsi stiprūs“.

T. Kauneckas „Daugava“ komandos sudėtyje prieš sezoną sužaidė ketverias draugiškas rungtynes, tačiau praėjusį savaitgalį prasidėjusiose pirmenybėse debiutuoti nebespėjo.

Naujasis „Trakų“ vartininkas į komandą pakviestas po to, kai traumą patyrė P. Grybauskas.

„Apie galimybę prisijungti prie klubo su Tadu kalbėjome dar žiemą, tačiau tąsyk kalbos ir baigėsi kalbomis. Kai Paulius (Grybauskas) patyrė traumą, su Tadu vėl susiskambinome, suderinome kontrakto detales ir jau keturios dienos jis pas mus“, - sakė „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis.

A lygos rungtynės „Trakai“ – „Atlantas“ įvyks ketvirtadienį (balandžio 3 dieną) 17.00 valandą Vilniaus LFF stadione.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)