Jau dabar aišku, kad tokio stebuklingo rezultato šiemet riteris nepakartos – pirmadienį jam atlikta raiščių operacija, o tai reiškia, kad futbolininkas į aikštę negrįš dar ilgai.

„Jokios panikos, viskas gerai. Svarbiausia, kad operacija pavyko sėkmingai. Dvi dienas skausmą dar jaučiau, bet šiandien – jau nebe. Pirmuosius gyjimo rezultatus sužinosiu po dviejų savaičių, bet pats jaučiu, kad problemų nebus“, – oficialiai „Trakų“ svetainei pasakojo J.Mamajevas.

Niekada per savo karjerą rimtų traumų neturėjęs 32 metų futbolininkas ir dabar nežada rankų laikyti sudėjęs. Po savaites jis žada pradėti stiprinti raumenis.

„Juk negaliu taip kelis mėnesius nieko neveikti, o po to per trumpą laiką sugrįžti. Tikrai, ne. Su gydytojais aptarėme, kad dešimt dienų ilsiuosi, o po to tris kartus per dieną dirbu, kad raumuo ruoštųsi sugrįžimui“, – dėstė J.Mamajevas.

Traumą saugas patyrė antrojo rato rungtynėse su „Kauno Žalgiriu“. Po keitimo pasirodęs aikštėje J.Mamajevas sužaidė vos dešimt minučių, tada turėjo puikią progą, tačiau jos ne tik nerealizavo, bet ir suklupo lygioje vietoje.

„Bėgau prie tolimojo virpsto. Šiek tiek perbėgau kamuolį, kairė liko atraminė ir pajutau siaubingą skausmą. Iškart supratau, kad atsitiko kažkas negero. Po dešimties minučių skausmas sumažėjo, po pusvalandžio – dar labiau, tačiau prabėgus trims dienoms normaliai negalėjo pastatyti kojos.

Gaila, kad tada neįmušiau, o proga buvo nebloga. Dabar aišku, niekada nesužinosime, ar būčiau įmušęs, ar ne.. sakyčiau 50 ir 50“, – į prisiminimus sugrįžo J.Mamajevas.

Futbolininkas pažymėjo, kad sunkiausias bus atsistatymo procesas. Tačiau jis neabejoja, kad į aikštę dar grįš šiais metais bei padės komandai kovoti dėl čempiono titulo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją