Be į rinktinę išvykusių komandos draugų žaidę riteriai pirmajame dvikovos kėlinyje minskiečiams atidavė iniciatyvą, o šie ja naudojosi kūrė pakankamai pavojingus epizodus prie Timofėjaus Šeremetos ginamų vartų. Viena tų progų virto įvarčiu.

T.Šeremeta dėl įspūdingo Igno Plūko žaidimo šį sezoną A lygoje dar nedebiutavo, tačiau šiam išvykus į nacionalinę rinktinę, teko gelbėti komandą nuo minskiečių išpuolių.

Per pertrauką abi komandos atliko nemažai keitimų ir antrajame kėlinyje žaidimas išsilygino. Varžovai vis rečiau atsidurdavo prie „Trakų“ vartų, o patys riteriai ieškojo laimės „Dinamo“ aikštės pusėje.

Vienoje iš atakų tolimas perdavimas pasiekė rezultatyviausią „Trakų“ žaidėją Maksimą Maksimovą, kuris nesunkiai susitvarkė su užduotimi bei išlygino rezultatą.

Į A lygą „Trakai“ grįžta ateinantį trečiadienį. Riteriai keliaus į Kauną bei žais pirmąsias trečiojo rato rungtynes su „Stumbro“ futbolininkais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)