Dėl vietos stipriausiųjų ketverte kovojančių komandų akistatoje Londono „Tottenham“ namuose 4:1 (2:0) pervažiavo „Newcastle United“ ekipą.

Šeimininkams pirmajame kėlinyje įvarčius mušė Destiny Udogie ir Richarlisonas. Pastarasis pasižymėjo ir antrojo kėlinio pradžioje, o ketvirtąjį įvartį mušė Heung-Min Sonas. Paguodos įvartį svečiams per pridėtą laiką pelnė Joelintonas.

Į pergalių kelią sugrįžo keturiuose mačuose iš eilės taškus barstę „Manchester City“ futbolininkai. Dabartiniai čempionai vėl buksavo, tačiau sugebėjo panaikinti atsilikimą ir svečiuose 2:1 (0:1) įveikti „Luton“.

Londono priemiesčio ekipą pirmojo kėlinio gale į priekį išvedė Elijah Adebayo, bet pergalę svečiams dovanojo du įvarčiai per tris minutes: sužaidus kiek daugiau nei valandą pasižymėjo Bernardo Silva ir Jackas Grealishas.

Sunkius laikus ir toliau išgyvena Londono „Chelsea“ klubas, kuris svečiuose 0:2 (0:0) neatsilaikė prieš Liverpulio „Everton“ ekipą.

Nugalėtojų gretose pasižymėjo Aboulaye Doucoure ir Lewisas Dobbinas.

Dar skaudžiau pralaimėjo kitas Londono klubas „West Ham United“, kuris miesto derbyje net 0:5 (0:3) neprilygo kitam sostinės atstovui „Fulham“.

Pastarajam kolektyvui po įvartį parūpino Raulis Jimenezas, Willianas, Tosinas Adarabioyo, Harry Wilsonas ir Carlosas Vinicius.

Po šio turo į pirmąją turnyro lentelės vietą šoktelėjo FC „Liverpool“, surinkęs 37 taškus. Nuo jo minimaliai atsilieka Londono „Arsenal“ su 36 taškais.

Trečia žygiuoja Birmingamo „Aston Villa“ su 35, o ketvirtas – „Man City“ su 33 taškais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją