Antrąją vietą Ispanijos čempionate užėmęs „Atletico“ klubas paskutiniajame ture namuose 2-2 sužaidė su „Eibar“.

F. Torresas lygino rezultatą ir vėliau išvedė šeimininkus į priekį (42 ir 60 min.), tačiau „Eibar“ išgelbėjo Kike ir Rubeno Pena smūgiai (35 ir 50 min.).

Paskutinį susitikimo pusvalandį Madrido ekipai teko žaisti dešimtyje – išvarytas už dvi geltonas korteles buvo Lucas Hernandezas.

Nuskambėjus finaliniam švilpukui „Wanda Metropolitano“ stadioną užpildę sirgaliai dėkojo F. Torresui, o jį sveikino ir komandos draugai.

„Atletico“ žaidėjai 34-erių puolėjui suformavo garbės koridorių, o aikštės viduryje veteranui buvo įteikti įrėminti jo marškinėliai.

1995-2001 metais F. Torresas augo „Atletico“ jaunimo akademijoje, o iki 2007 metų žaidė pagrindinėje komandoje.

Po trejų su puse sėkmingų metų „Liverpool“ klube ispanas ne taip sėkmingai žaidė Londono „Chelsea“ ir „Milan“ ekipose, kol 2015 metais sugrįžo į Madridą ir žaidė ten iki šiol.

Trečias rezultatyviausias visų laikų Ispanijos rinktinės žaidėjas batelių ant vinies dar nekabins. Spėjama, jog karjerą „El Nino“ gali pratęsti už Atlanto – MLS čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)