Pirmame kėlinyje daug pavojingų epizodų nebuvo sukurta. Po žalgiriečių klaidos Gytis Paulauskas buvo pabėgęs į priekį, tačiau puolėjo smūgiuoti į vartus buvo per silpnas ir vartininkas Deividas Mikelionis apsigynė.

Svečiams teko atlikti priverstinį keitimą – vietoje traumą patyrusio Mindaugo Grigaravičiaus aikštėje pasirodė Valdemaras Borovskis.

Po pertraukos „Riteriai“ kiek ilgiau pradėjo kontroliuoti kamuolį ir sužaista geresnė atkarpa leido džiaugtis įvarčiu – 62-ąją minutę po V. Borovskio perdavimo iš dešiniojo krašto prieš varžovą išniręs Dmytro Bilonogas taikliai smūgiavo galva.

Ukrainietis pelnė savo antrą įvartį ir antrose rungtynėse nulėmė pergalę savo komandai.

Sostinės klubas gana užtikrintai atsilaikė, apsigynė nuo „Kauno Žalgirio“ stadartinių situacijų ir iškovojo penktą pergalę.

Kauno Žalgiris“ per ketverias paskutines rungtynes iškovojo vos 4 taškus. Komandai dvikovoje su „Riteriais“ negalėjo padėti du diskvalifikuoti žaidėjai – Moussa Sangare ir Karolis Šilkaitis.

Po nesėkmės „Kauno Žalgirį“ nuo „Riterių“ turnyro lentelėje skiria net 8 taškai, o iki 16-ojo turo kauniečiams teks sunkus tvarkaraštis.

Tuo metu sostinės komanda demonstruoja tai, jog šiemet yra kur kas rimčiau pasiruošusi medalių lenktynėms ir kol kas tą sekasi daryti labai neblogai.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją