Nužudytos 39-erių moters palaikai rasti greta Tolukos miesto, patvirtino šalies užsienio reikalų ministras Jose Manuelis Garcia Margallo.

Nusikaltėlių auka tapusi moteris gyveno Meksiko mieste, kur daugiau nei trejus metus dirbo IBM kompanijoje.

Moteris buvo pagrobta vėlų vakarą – ji dingo įsėdusi į taksi automobilį, kuriuo vyko iš darbo namo. Iš automobilio ji dar paskambino savo vyrui, tačiau netrukus dingo be žinios.

Neilgai trukus užpuolikai susisiekė su šeima ir pareikalavo išpirkos. Kadangi prašoma pinigų suma siekė 90 tūkst. eurų, pareigūnai kartu su šeimos nariais nutarė palaukti, tikėdamiesi, kad išpirkos negavę nusikaltėliai neteks kantrybės ir moterį išleis į laisvę.

Kadangi tai neįvyko, šeima nusikaltėliams sumokėjo dalį reikalaujamos sumos, bet to nepakako – moteris buvo nužudyta.

Skelbiama, kad kol moteris buvo pagrobta, nusikaltėliai įvairiais būdais bandė pasisavinti pinigus iš jos sąskaitų, nuolat terorizavo giminaičius. Derybos tarp pareigūnų (į Meksiką atvyko ir Ispanijos policijos atstovai) ir nusikaltėlių vyko visą pagrobimo laikotarpį, tačiau nebuvo vaisingos.

Nužudyta moteris rasta už 65 km nuo šalies sostinės.

Meksika pareiškė užuojautą Ispanijai dėl įvykusios tragedijos, įvykiui tirti ir ieškoti žudikų bus mestos didžiulės dvišalės policijos pajėgos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)