Antrąją vietą užėmė Rusijos komanda iš Briansko, trečiąją – Kauno komanda. Lietuvos žurnalistų sąjungos sporto klubas „Press‘as“ prarado čempiono titulą ir liko penktas.

Varžybose dalyvavo devynios ekipos iš septynių valstybių – Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Baltarusijos, Ukrainos, Rusijos ir Azerbaidžano.

Druskininkuose turnyras buvo surengtas antrus metus iš eilės. Iki tol jis vyko Vilniuje, po to sykį – Kėdainiuose.

Pagrindinio turnyro rėmėjo „Ūkio banko“ įsteigtą taurę laimėjusi Lenkijos komanda lygiosiomis sužaidė tik su kauniečiais ir surinko 22 taškus. Briansko futbolininkai antrąją vietą užsitikrino paskutinėse rungtynėse, kai įveikė Rusijos televizijos kompanijos NTV komandą, kuri liko ketvirta.

Geriausiu turnyro žaidėju išrinktas lenkas Dariuszas Tuzymekas. Rezultatyviausiai žaidė rusas Aleksandras Čekalinas, įmušęs 11 iš 15 NTV komandos įvarčių. Geriausiu vartininku pripažintas Jakubas Kwiatkowskis iš Lenkijos, gynėju – kaunietis Marius Bagdonas, puolėju – Michailas Semencovas iš Briansko.

Žurnalistai turėjo galimybę ne tik pasivaržyti futbolo aikštėje, bet ir pabendrauti apie profesinius dalykus. Kitais metais komandos vėl susirinks Lietuvoje. Tikėtina, kad prie jų prisijungs škotai, kuriems Druskininkai paliko puikų įspūdį pernai, danai, austrai, čekai.