Po sunkaus etapo Londono „Chelsea“ gretose ir pojūtį įvarčiams Vokietijoje susigrąžinęs Timo Werneris pasiruošęs vėl rungtyniauti Anglijoje.

Fabrizio Romano skelbia, jog vokietis yra arti persikėlimo į Londono „Tottenham“. Anglijos klubas derina paskutines sandorio detales su „RB Leipzig“ klubu ir T. Werneris netrukus turėtų tapti Šiaurės Londono klubo futbolininku.

Pats vokietis yra išreiškęs norą dirbti su dabartiniu „Tottenhamo“ strategu Ange'u Postecoglou, o strategas taipogi nori matyti puolėją komandoje.

Pranešama, jog Timo Werneris į Angliją turėtų grįžti nuomos pagrindais, tačiau po sezono Londono klubas turės galimybę vokietį įsigyti už nustatytą išpirkos sumą.

Sugrįžęs į „RB Leipzig“ komandą Timo Werneris sužaidė 35 rungtynesm iš kurių 25 startinėje sudėtyje. Puolėjas per šį laikotarpį pelnė 11 įvarčių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją