Vasarą į „mėlynųjų“ klubą sugrįžo jaunasis vartininkas Thibaut Courtoisas, kuris tapo tvirtu šio sezono startinės sudėties žaidėju. Čekas nenori būtų atsarginiu vartininku ir žada artimiausiu metu atsisveikinti su Londonu.

„Aš kalbėjau ne su visais, bet manau, kad mane klube pažįsta pakankamai gerai ir žino, kad situacijai nepasikeitus aš turėsiu priimti kitą sprendimą“, – pasakojo vartų sargas.

„Su rinktine ruošiuosi dalyvauti 2016 metų Europos čempionate, todėl negaliu būti atsarginis, nes man reikia žaidybinio laiko. Jei situacija nepasikeis, tuomet ją bandysiu išspręsti kitokiu būdu“, – užbaigė P. Čechas.

Čekijos rinktinės narys yra ilgametis „Chelsea“ komandos vartininkas ir visus 10 sezonų jis buvo pagrindinis pasirinkimas vartuose, tačiau šį sezoną P. Čechas sužaidė vos dvejas rungtynes.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)