Pranešama, jog G. Buffonas praleis artėjančius du PSG susitikimus „Ligue 1” pirmenybėse – su Anžė SCO ir Nimo „Olympique“. Šiuose mačuose komandos vartus gins praėjusį sezoną pagrindiniu vartininku buvęs Alphonse'as Areola.

G. Buffonas padėjo Paryžiaus klubui sezono pradžioje įveikti „Caen“ ir „Guingamp“ komandas. Nors PSG strategas Thomasas Tuchelis buvo patenkintas 40-mečio žaidimu ir teigė, kad sodinti jį ant suolo yra nelengva, vokietis pareiškė nebijantis priimti sunkių sprendimų.

„Gigi žaidė puikiai ir man nepatinka palikti jį už aikštės, tačiau žaisti reikia ir Alphonse'ui, nes paskutinį kartą jis rungtyniavo tik gegužę. Jam būtina grįžti į aikštę. Jis sužais ateinančius du mačus, o tada matysime, ką darysime toliau“, – sakė T. Tuchelis.

A. Ariola šią vasarą tapo pasaulio čempionu. 25-erių atletas buvo trečiasis Prancūzijos rinktinės vartininkas po Hugo Lloriso ir Steve'o Mandanda bei Rusijoje nesužaidė nė vienerių rungtynių.

A. Ariola tapo pirmuoju futbolininku nuo 1986 metų, tapusiu pasaulio čempionu nepaisant to, jog savo šalies rinktinėje iki tol nesužaidė nė vienerių rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją