Vokiečio treniruojamas „Liverpool“ pirmadienį 3:1 įveikė Londono „Arsenal“.

Anglijos čempionai dominavo pagal visus statistikos parametrus ir galėjo sumušti dar daugiau įvarčių. Su tuo sutiko ir pats J. Kloppas, ir „Liverpool“ pasirodymą apžvelgęs R. Keane'as.

Tačiau treneris po rungtynių „Anfield“ stadione laukdamas pasijungimo į tiesioginę transliaciją iš „Sky“ ekspertų studijos neišgirdo viso 49-erių airio komentaro ir iš jo pasigavo vienintelį žodį.

„Aplaidus? Ar aš išgirdau teisingai, ponas Keane'as tikrai pasakė, kad mes šįvakar žaidėme aplaidžiai? Ar jis tai pasakė?“, – pastebimai susinervinęs primygtinai klausė J. Kloppas.

Kol kitas ekspertas Jamie Carragheris krizeno savo kėdėje, R. Keane'ui teko teisintis.

„Manau, kad varžovams suteikėte vieną ar dvi progas, dėl kurių nesate patenkinti“, – paaiškino airis.

Tačiau J. Kloppui to nepakako.

„Ar jis pasakė, kad žaidėme aplaidžiai? Nesu tikras, ar išgirdau teisingai, gal jis kalbėjo apie kurias kitas rungtynes. Atsiprašau, tai tikrai negalėjo būti šios rungtynės. Tai būtų neįtikėtinas apibūdinimas šiam mačui. Mūsų žaidime nebuvo absoliučiai nieko aplaidaus: nuo pirmos minutės dominavome prieš optimalią sportinę formą demonstruojančią komandą. Tai buvo preciziškai priešinga žodžiui „aplaidu“, – karščiavosi 53-ejų specialistas.

„Nesu tikras, ar teisingai mane supratote. Aš ir sakiau, kad komanda žaidė nuostabiai, neskaitant kelių aplaidžių epizodų gynyboje. Galbūt prastai mane girdite?“, – stebėjosi R. Keane'as.

„Gal, aš ką tik priėjau prie garso kolonėlės ir iškart išgirdau žodį „aplaidus“. Pamaniau, kad tai yra labai neteisingas įvertinimas šio vakaro rungtynėms“, – aiškinosi J. Kloppas.

„Jums reikėtų išklausyti visą mūsų pokalbio įrašą“, – replikavo R. Keane'as.

„Aš tai padarysiu, šimtu procentų“, – užbaigė vokietis.

Vėliau jau aprimęs „Liverpool“ strategas buvo paklaustas apie keistą ginčą televizijos eteryje – šįkart treneris pripažino prastai supratęs buvusio futbolininko žodžius ir patikino, kad dėl to nejaučia jokios nuoskaudos.

Būtent šeimininkai pirmadienį pirmieji praleido įvartį, kai lygioje vietoje suklydo gynėjas Andrew Robertsonas, o gautą dovanėlę išnaudojo Alexandre'as Lacazette'as.

Antrame kėlinyje prancūzas turėjo dar vieną auksinę progą, tačiau nesugebėjo įveikti „Liverpool“ vartininko Alissono.

Vis dėlto čempionai kontroliavo žaidimą, o rezultatyviai atakas užbaigė A. Robertsonas, Sadio Mane ir naujokas Diogo Jota.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)