- Ateinantį pirmadienį „Sūduva“ pradės treniruotis. Kas prisidės prie komandos iš tų žaidėjų, kurie gruodžio mėnesį nesportavo su ja?

– Jau bus gynėjas Nerijus Radžius, puolėjas Evaldas Grigaitis. Iš Talino „Floros“, kuri 2010 metais tapo Estijos čempione, atvyks krašto saugas Nikolajus Mašitševas. Kai aš treniravau Vilniaus „Vėtrą“, jis žaidė sostinės komandoje. Bus ir saugas Marius Papšys. Mums daug naujokų nereikia, užtektų kelių naujų futbolininkų.

- Mariupolio „Iljičivec“ (Ukraina) klubas paskelbė, kad abipusiu susitarimu nutraukė sutartį su patyrusiu gynėju Mantu Samusiovu. Ar ir jis prisidės prie „Sūduvos“?

- Dėl M. Samusiovo tiksliai pasakyti negalėčiau, tačiau jis turėtų atvykti į Marijampolę.

– Ar bus pratęsta sutartis su legionieriumi iš Ukrainos Sergejumi Koziuberda?

- Saugas S. Koziuberda pirmadienį atvažiuos į Marijampolę ir su juo įvyks pokalbis. Tada ir nuspręsime.

- Ar komanda sezonui rengsis tik Marijampolėje? Gal yra numatyta treniruočių stovykla ir užsienyje?

– Šiuo metu dar negaliu pasakyti. Kai pradėsime treniruotis, susėsime su klubo prezidentu Vidmantu Murausku ir aptarsime šį klausimą. Nežinau, ar dabar, kai tiek daug sniego, verta važiuoti treniruotis į Lenkiją.

- Su kuo ir kada numatytos artimiausios draugiškos rungtynės?

- Artimiausias draugiškas rungtynes žaisime sausio 23 dieną su Latvijos vicečempionais „Ventspils“ futbolininkais. Jos vyks Marijampolės futbolo manieže.

Vėliau rungtyniausime su „Šiauliais“, vėl - su „Ventspils“ komanda. Išbandysime jėgas su Lenkijos aukščiausioje lygoje žaidžiančia Gdynės „Arka“ ekipa. Jau esame suplanavę 6–7 rungtynes, tik dar nėra iki galo suderintos jų datos. Tad draugiškų rungtynių turėsime pakankamai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją