29 metų atraminis saugas, taip pat galintis žaisti dešiniajame krašte, į „Sūduvą“ keliasi iš Bardo „Stade Tunisien“, kuris 2023-2024 metų Tuniso čempionato I etapo A grupėje užėmė 2 vietą.

S.Lawsonas į Tunisą persikėlė 2023 metų vasarą, tačiau naujame klube į aikštę žengė tik 3 kartus. Paskutinis kartas buvo gruodžio 30 d. per grupės lyderių – „Stade Tunisien“ ir Suso „Etoile Sahel“ – rungtynes. „Sūduvos“ naujokas į aikštę tuomet žengė 61 min., o dvikova baigėsi 0:0.

Anksčiau S.Lawsonas yra žaidęs Prancūzijos „Vannes“, „St. Co Locmine“ ir „Thonon Evian B“, Šveicarijos „Le Mont“ ir „Neuchatel Xamax“ bei Škotijos „Livingston“ ir „Hamilton Academical“ ekipose.

Škotijos aukščiausioje lygoje saugas sužaidė 59 rungtynes, antrojoje – 38, Šveicarijos antrojoje – taip pat 38, o Prancūzijos trečiojoje – 24.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją