24 metų saugas 2023 metais A lygoje per 32 rungtynes pelnė 4 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, o 2022-aisiais pelnė net 10 įvarčių ir atliko taip pat 3 rezultatyvius perdavimus.

„Smagu prisijungti prie „Sūduvos“, klubo su gilia istorija, tradicijomis, žmonėmis, mylinčiais futbolą. Tai labai motyvuoja, – sakė R. Filipavičius. – Tikiuosi, kad kitas sezonas bus sėkmingas tiek klubui, tiek man asmeniškai. Norėčiau tapti svarbia komandos dalimi, prisidėti prie rezultatų geru žaidimu ir statistika. Vienas iš tikslų – su komanda užimti aukštesnę vietą nei praeitais metais.“

Elitiniame šalies futbolo divizione klaipėdietis žaidžia nuo 2016 metų, kai pirmą kartą užsivilko „Atlanto“ marškinėlius. „Riteriams“ saugas atstovavo nuo 2018-ųjų.

„Be abejo, toks futbolininkas, kaip Rokas, mums tikrai nepamaišytų siekiant kelialapio į A lygą, tačiau suprantame ir žaidėją. Artėjant prie karjeros piko, žaisti Pirmoje lygoje nebūtų svajonės išsipildymas.

„Sūduva“ dėl Roko atvykimo į klubą kreipėsi dar prieš Naujus metus. Susidėliojom taškus, kad 2025-aisiais jis grįžta į sostinę, o šiuos metus padeda marijampoliečiams“, – pasakojo „Riterių“ sporto direktorius Vytautas Masaitis.

Pasiruošimą naujam sezonui „Riteriai“ pradeda pirmadienį, o „Sūduva“ į treniruotes susirinks sausio viduryje. Marijampoliečiai pirmąsias kontrolines rungtynes sužais sausio 27 d. su Alytaus „Dainava“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją