Mačas sūduviečiams prasidėjo sėkmingai: jau 7 minutę Simonas Urbys atliko smūgį ir kamuolys po rikošeto suklaidino svečių vartininką Povilą Survilą bei atsidūrė vartų tinkle. Tai buvo pirmasis praėjusiame sezone Gargžduose žaidusio S. Urbio įvartis „Sūduvos“ ekipoje.

„Banga“ taip pat turėjo savo argumentų ir galėjo išlyginti rezultatą. Kamuolys baudos aikštelėje dėkingai atšoko Karoliui Žebrauskui, tačiau saugas į vartų plotą iš geros situacijos nepataikė.

Pirmo kėlinio viduryje „Sūduva“ padvigubino pranašumą. 27 minutę po Olivier Rommenso pakelto kampinio taikliai galva smūgiavo Aleksandras Živanovičius.

Po pertraukos abi komandos turėjo neblogų galimybių pasižymėti. Pakėlus kampinį, po keitimo aikštėje pasirodęs svečių ekipos žaidėjas Jeffersonas Reisas smūgiavo virš vartų, o netrukus į „Bangos“ vartus krito dar vienas įvartis.

73 minutę svečiai grubiai suklydo ir į kontrišpuolį nurūkę sūduviečiai dar sykį džiaugėsi taikliu smūgiu – tą padarė kamuolį į vartus vienu lietimu nukreipęs O. Rommensas.

Per paskutinę mačo atkarpą komandos žaidė atvirą futbolą, bet daugiau įvarčiais nepasižymėjo.

„Sūduva“ po poros rungtynių yra iškovojusi 4 taškus, savo ruožtu, „Banga“ pralaimėjo pirmąsias rungtynes.