Šiemet trenerį Jose Mourinho dėl nuviliančių rezultatų atleidęs klubas jau beveik nebeturi šansų pakilti į Anglijos „Premier“ lygos stipriausiųjų ketvertą ir pačiupti bilietą į kito sezono UEFA Čempionų lygą. Tai akivaizdžiai netenkina vieno geriausių pasaulio puolėjų H. Kane'o, kuris per visą savo karjerą „Tottenham Hotspur“ gretose taip ir neiškovojo jokio trofėjaus. Nuo 2009-ųjų komandai atstovaujantis HurriKane (liet. uraganu) pravardžiuojamas žaidėjas įmušė 220 įvarčių, tačiau jie negarantavo jokio titulo.

„Sky Sports“ praneša, kad futbolininkas, vertinamas daugiau nei 140 mln. eurų, pranešė klubui, kad šią vasarą – geriausia iki Europos čempionato – nori palikti jį.

Į efektyviausią šio sezono „Premier“ lygos snaiperį H. Kane'ą, kuris pageidauja likti Anglijoje, nusitaikė „Manchester City“, „Manchester United“ ir Londono „Chelsea“.

H. Kane'as šiemet pasižymėjo 22 tiksliais smūgiais ir 13 rezultatyvių perdavimų. Pagal bendrą įvarčių, prie kurių prisidėjo, kraitį stipriausiose žemyno lygose jis nusileidžia tik Robertui Lewandowskiui (40+7) ir Lioneliui Messi (30+9).

Primename, kad 27-erių H. Kane'as yra Anglijos rinktinės kapitonas. 2018-ųjų planetos pirmenybėse Rusijoje jis pelnė šešis įvarčius ir laimėjo Auksinį batelį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)