Priminsime, kad šeštadienio mače prieš "Malaga" portugalas nusprendė neleisti veterano į aikštę.

"Teisybė, kad nėra normalu matyti Ikerą ant atsarginių žaidėjų suolelio. Tai mus gerokai nustebino, tačiau tokia stratego valia.

I. Casillasas yra "Real" kapitonas ir lyderis persirengimo kambaryje, todėl sunku rungtyniauti be tokio svarbaus žaidėjo", - kalbėjo Ramosas.

"Be abejo, nenoriu niekam stovėti skersai kelio ir tai nėra mano reikalas", - netrukus išsigandęs J.Mourinho rūstybės susizgribo gynėjas.

Tuo tarpu J. Mourinho paaiškino savo sprendimą, kodėl pagrindinio vartininko Ikero Casillaso pozicijoje buvo pastarojo dubleris Antonio Adanas.

„Tai buvo techninis sprendimas. Aš esu treneris, kuris analizuoja kiekvieną žaidėją“, - po rungtynių žurnalistams teigė portugalas. – Galite kurti istorijas kokias tik norite, bet tai buvo techninis sprendimas ir nieko daugiau.“

Taip pat visus 49-erių metų treneris nustebino pasakydamas, kad šiame susitikime „Real“ ekipoje vartininku žaidęs futbolininkas yra šiuo metu geresnis nei komandos kapitonas I.Casillasas.

„Mano nuomone, Adanas bent jau šiuo metu yra geresnis už Ikerą. Be abejo sprendimą į vartininko pozicija statyti Adana buvo sunku priimti, tačiau pasitarę su kolegomis galiausiai apsisprendėme“, - užbaigė ne vieną futbolo specialistą nustebinęs strategas.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)