„Visi žino, kad dabar, kai išgyvename sunkią finansinę padėtį, mums pradėti tikrų derybų būtų neįmanoma. Bandėme pasiekti susitarimo su PSG ir didžiulius pinigus siūlančiais Saudo Arabijos klubais, tačiau nepavyko“, – citavo Deco Ispanijos sporto laikraštis „Mundo Deportivo“.

Deco

2021-aisiais metais „FC Barcelona“ buvo techniškai bankrutavusi, sklido kalbos apie klubo išnykimą. Katalonijos komanda sugebėjo išlikti, o praėjusiais metais net laimėjo „La Liga“ titulą ir po truputį tvarkosi su prastais finansais.

„Ieškojome finansiškai įmanomo sprendimo, tačiau, realistiškai kalbant, niekada net neturėjome rimto varianto, kaip susigrąžinti Neymarą. Būtent finansinė situacija užkirto tam kelią“, – teigė portugalas.

Neymaras po išreikšto noro palikti Prancūziją, prisijungė prie „Al-Hilal“ komandos Saudo Arabijoje už 90 mln. eurų. Brazilas ten mėgausis didžiule alga ir daug įvairiausių patogumų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją