Pirmoje rungtynių pusėje nominalūs rungtynių šeimininkai pasirinko labai atsargų žaidimą bei į žalgiriečių vartus neatliko nė vieno smūgio. Savo ruožtu čempionai buvo aštresni ir kartą pasiuntė kamuolį į varžovų vartus.

35 min. „Riterių“ vartų sargas Armantas Vitkauskas apsigynė nuo pirmojo Mathiaso Oyewusi smūgio iš arti, tačiau netrukus po Petaro Mamičiaus pakelto kampinio puolėjas iš Nigerijos taikliai smūgiavo galva.

Po pertraukos „Riteriai“ pakeitė savo veidą – metė į kovą Roką Filipavičių bei Gytį Paulauską ir buvo aktyvesni priekyje bei spaudė savo varžovus.

Žalgiriečius besiviję varžovai atliko porą smūgių į vartų plotą, visgi, Edvinas Gertmonas sugavo varžovų spirtus kamuolius. „Žalgiris“ turėjo puikius šansus, tačiau M. Oyewusi smūgį blokavo A. Vitkauskas, o po keitimo aikštėje pasirodęs Donatas Kazlauskas iš geros situacijos nepataikė į vartus.

Ketvirtą pergalę iš eilės iškovoję žalgiriečiai su 29 taškais pakilo į turnyro lentelės viršūnę, ketvirtą kartą pralaimėję „Riteriai“ su 21 tašku žengia ketvirti.

Standings provided by SofaScore LiveScore