Prestižinio „Auksinio kamuolio“ savininkas pastaruoju metu turėjo rimtų sveikatos problemų ir lapkritį dėl raumenų nuovargio žaidė vos 26 minutes. Iš viso šį sezoną Madrido „Real“ ekipoje K.Benzema sužaidė 12 rungtynių ir pelnė 6 įvarčius.

34 metų futbolininkas su Prancūzjos rinktine atvyko į Katarą, bet jau pirmoje treniruotėje atliekant pagreitėjimus jam atsinaujino raumens skausmai.

Skelbiama, kad K. Benzema bus priverstas praleisti sekmadienį Katare prasidedantį pasaulio čempionatą, kuriame prancūzai gins nugalėtojų titulą. Šią žinią patvirtino pats futbolininkas.

Prancūzijos rinktinė prieš čempionatą dėl traumų prarado du pagrindinius aikštės vidurio žaidėjus – Paulį Pogba ir N'Golo Kante, o pasaulio čempionato išvakarėsė iš rikiuotės iškrito Prisnelis Kimpembe ir Christopheris Nkunku.

Dar vieno svarbaus žaidėjo trauma neabejotinai sukels papildomų rūpesčių Prancūzijos rinktinės strategui Didier Deschampsui. Tiesa, rikiuotėje vis dar yra puolėjai Olivier Giroud, Antoine'as Griezmannas ir Kylianas Mbappe.


2022 m. pasaulio čempionate Prancūzijos rinktinė D grupėje susitiks su Australija, Danija ir Tunisu.

Katare neišvysime ir antroje šių metų „Auksinio kamuolio“ rinkimų vietoje likusio senegaliečio Sadio Mane bei penktoje pozicijoje finišavusio egiptiečio Mohamed Salah.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją