Jaunuolis žaidė Lietuvos šešiolikmečių rinktinėje, taip pat atstovavo Vilniaus „Žalgirio“ jaunimo komandai. E. Pukinskui buvo vos 16 metų, kurie jam sukako liepos 11-ąją dieną. Futbolininkas praėjusią savaitę pateko į eismo įvykį, po kurio atsitiesti nebepavyko.

„Tragiškas praradimas – penktadienio vakarą netekome perspektyvaus futbolininko, jaunimo rinktinių žaidėjo Edvino Pukinsko. Po eismo įvykio praėjusią savaitę vaikinas paniro į komą ir vakar jo gyvybė užgeso.

Lietuvos futbolo federacija reiškia užuojautą E. Pukinsko šeimai ir artimiesiems šią sunkią valandą. Edvinai, prisiminsime tave“, – feisbuke rašė LFF.

Jautrią žinutę paskelbė ir vaikų futbolo akademija „Žalgirietis“. „Mirtis visada šalia mūsų. Deja, ji pakvietė kelionei mūsų šeimos narį Edviną. Po autoįvykio jis turėjo svarbiausią gyvenimo kovą, trukusią 7 dienas, ir pas mus nebegrįžo. Užuojauta artimiesiems ir visai mūsų bendruomenei“, – rašoma „Žalgiriečio“ feisbuko paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją