Norvegijos žiniasklaida praneša, kad po bendros komandos vakarienės 12 futbolininkų patraukė į „Brann“ stadioną, o kompaniją jiems palaikė keturios merginos, kurių amžius – nuo 20 iki 22 metų.

Kitais duomenimis, palydovių buvo septynios.

Saugumo kameros užfiksavo, jog stadione žaidėjai praleido penkias valandas: užsiėmė seksu su merginomis, nuogi bėgiojo ant vejos ir vartojo alkoholinius gėrimus.

Orgijos atgarsiams pasiekus žiniasklaidą, klubo vadovybė smerkė tokį elgesį, bet iš karto apsispręsti dėl sankcijų negalėjo – juk vakarėlyje dalyvavo daugiau nei pusė komandos.

„Pasekmės tiems 12 žaidėjų bus labai rimtos. Ar jie žais artimiausiame ture? Turėsime pagalvoti, kadangi kalba eina apie labai didelę grupę futbolininkų“, – sakė klubo sporto direktorius Jimmy Jacobsenas.

Kiek vėliau vis dėlto nutarta „pasižymėjusių“ žaidėjų iš sudėties nebraukti – esą pakankama bausmė buvo ir viešas pasmerkimas.

„Žaidėjai atsiprašė ir labai gailisi“ – informavo klubo atstovė Vibeke Johannesen.

„Žiniasklaida medžioja juos 24 valandas per parą. Žaidėjai apsikvailino ir dabar patiria padarinius. Vien jau tai yra derama bausmė“, – pridūrė treneris Eirikas Hornelandas.

Paskutinę 16-ą vietą turnyro lentelėje užimantis Bergeno klubas (7 taškai per 14 rungtynių) sekmadienį namuose susitiks su vidutinioku „Sandefjord“. Lygoje pirmauja vicečempionas „Molde“.

Per savo istoriją „Brann“ yra tris kartus tapęs Norvegijos čempionu, paskutinį sykį – 2007-aisiais.

Bergeno atstovai neblogai žinomi Marijampolėje, kadangi du kartus susidūrė su „Sūduva“ tuometėse UEFA taurės varžybose. 2002-aisiais suvalkiečiai netikėtai eliminavo norvegus, 2007-aisiais šie pasiekė revanšą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)