Į socialiniuose tinkluose tikrą pasipiktinimo audrą sukėlusį reikalą įsikišo ir FIFA, suspendavusi Ispanijos futbolo federacijos prezidentą Luisą Rubialesą, kol vykdys savo tyrimą.

Dešimtys šalies futbolininkių pasirašė pareiškė neatstovausiančios nacionalinei komandai, jei federacijai ir toliau vadovaus dabartinė jos galva.

Nieko nelaukdami savo pareigų atsistatydino ir rinktinės trenerių štabo nariai.

Pats prasikaltęs L. Rubialesas viešai atsiprašė dėl netinkamo poelgio, bet peržengęs ribų nesijaučia ir iš savo kėdės trauktis neketina.

Primename, kad Sidnėjuje vykusios planetos pirmenybių finalo apdovanojimų ceremonijos metu jis, kaip vienas iš oficialių asmenų sveikindamas savo tautietes, suėmė tvirtai rankomis ir pabučiavo į lūpas čempionių puolėją Jennį Hermoso.

„Tai nutiko neturint jokių blogų ketinimų tuo metu, kai pergalingos emocijos ėmė viršų“, – vėliau teisinosi 46-erių metų vyras.


Primename, Ispanijos rinktinė sekmadienį tapo pasaulio čempionėmis. Ji finale, kuris vyko Sidnėjuje, 1:0 nugalėjo Anglijos moterų nacionalinę komandą. Tai – pirmas pasaulio moterų futbolo čempionato titulas Ispanijos istorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją