Šį sezoną Neymaras demonstruoja puikius rezultatus, per 10 susitikimų pelnęs 11 įvarčių ir padėjo katalonams būti vienvaldžiais lyderiais „La Liga“ pirmenybėse.

Toks puolėjo pasirodymas nusipelnė pagyrų iš buvusio „Barcos“ ir Brazilijos rinktinės žaidėjo Rivaldo, kuris pareiškė, kad 23-ejų metų žaidėjas yra jo favoritas laimėti „Ballon D'Or“ titulą.

„Norėčiau pabrėžti, kad man itin malonu matyti Neymarą, atstovaujantį „Barcelona“ klubui, ypač vilkint 11-tu numeriu pažymėtus marškinėlius. Nors aš nežinau, kas laimės 2015 metų geriausio pasaulyje titulą, bet su pagarba Cristiano Ronaldo, Lioneliui Messi ir kitiems žaidėjams, manau, kad Neymaras nusipelnė būti geriausiu pasaulyje“, - savo „Instagram“ paskyroje rašė brazilas.

Savo puikią formą Neymaras pademonstravo ir praėjusį savaitgalį, kai pergalingose rungtynėse su „Villarreal“ klubu (3:0) pelnė du įvarčius.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)