17-ąją rungtynių minutę marijampoliečiai pasinaudojo aikštės šeimininkų klaida ir uždirbo standartinę situaciją, kuri ir virto pirmuoju rungtynių įvarčiu. Oleksijaus Zbunio smūgį atrėmė Lukas Paukštė, tačiau pirmasis prie kamuolio suskubo bei jį į vartus nukreipė Artemas Kovbasa.

Kėlinio pabaigoje nelaimė ištiko sūduviečių futbolininkus – Augustas Dubickas nesusikalbėjo su vartininku Vilium Stebriu ir vidurio gynėjas nukreipė kamuolį į savus vartus.

Antrojo kėlinio pradžioje Oleksijaus Ščebetuno smūgiuotas kamuolys sudrebino skersinį ir marijampoliečių laimei nusileido už galinės linijos.

87-ąją minutę O. Zbunis pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, o po keitimo aikštėje pasirodęs Meinardas Mikulėnas pasiuntė į euforią visus marijampoliečių sirgalius ir išvedė „Sūduvą“ į priekį rezultatu 2:1.

Paskutinę pagrindinio laiko minutę žodį tarė Eligijus Jankauskas. Jis smūgiu nuo baudos aikštelės linijos pasiuntė kamuolį į viršutinį tolimąjį vartų kampą ir rezultatą išlygino 2:2

Neįtikėtina rungtynių pabaiga ir paskutinę pridėto laiko minutę pelnytas Gabrieliaus Micevičiaus įvartis leido FA „Šiauliams“ švęsti pergalę.

Po šios pergalės FA „Šiauliai“ su 43 taškais žengia treti, o marijampoliečiai su 18 taškų – aštunti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją