Vos už 2 mln. svarų į Angliją atvykęs ispanas tapo didžiausiu sezono atradimu – jis įmušė 16 įvarčių per 28 rungtynes bei tapo komandos vedliu į pergales. Jo ankstesnis kontraktas galiojo iki 2015 metų, tačiau klubas nutarė jį apdovanoti daug geresne sutartimi.

„Tai buvo lengvas sprendimas man. Aš tiesiog gyvenu sapne čia, „Swansea“ klube. Turbūt labiausiai džiaugiuosi žaisdamas futbolą čia ir jau šiandien (trečiadienį „Swansea“ namuose žaidžia atsakomąjį Anglijos lygos taurės pusfinalio mačą su Londono „Chelsea“ ekipą, prieš kurią kol kas pirmauja 2:0) turėsiu šansą pasiekti pirmąjį finalą savo karjeroje“, - neslėpė džiaugsmo Michu.

26-erių metų futbolininkas domino ne vieną didįjį klubą, po to, kai jo pasirodymai nustebino net ir aršiausius kritikus. Visgi per savo interviu jis keletą kartų pakartojo, kad nori likti čia ir tą parodė jo naujos sutarties pasirašymas.

Michu savo profesionalo karjerą pradėjo Ovjedo „Real“ komandoje, kurioje taip pat užaugo Juanas Mata ir Santi Cazorla. Vėliau jis žaidė Vigos „Celta“ ir Madrido „Rayo Vallecano“ klubuose.