Anot klubo pranešimo, nors 18-mečiu lietuviu paskutiniu metu domėjosi nemažai klubų, tarp kurių ir tokie grandai kaip „A.S. Roma“, nuspręsta, kad „Salernitana“ klubas užtikrins puikią pradžią Eduardui įsitvirtinti „Serie A“ lygoje.

„U.S. Salernitana“ noriai integruoja jaunus žaidėjus į pagrindinę komandą – tai buvo vienas iš esminių klubo pasirinkimo prioritetų. Eduardas jau treniruojasi su pagrindine „Salernitana“ klubo komanda ir laukia savo šanso debiutuoti „Serie A“ lygoje.

Įdomu tai, kad antradienį vakare „Salernitana“ namuose priims Turino „Juventus“ ekipą.

„Nors šis persikėlimas skausmingas mūsų klubui pradėjus pasirengimo procesą „Optibet Pirmos lygos“ pirmenybėms, negalime prieštarauti akademijos prioritetams.

Tad gavę pasiūlymą nusprendėme padėti Eduardui persikelti į užsienio klubą. Kiti jauni žaidėjai turės šansų įrodyti, kad jau yra pasiruošę užimti Eduardo vietą startinėje sudėtyje,“ – teigė BE1 NFA klubo vadovas Andrius Markevičius.

„Noriu palinkėti Eduardui visokeriopos sėkmės naujame karjeros etape. Jau praėjusiais metais matėme, kad jis išaugo Pirmos lygos ribas, o, kadangi nepatekome į A lygą, stabdyti Eduardo progreso dėl naudos klubui tiesiog negalėjome“, – pridūrė klubo vadovas.

E. Jurjonas – trečias lietuvis, kuris šiuo metu priklausys „Serie A klubui.

Nuo sausio mėnesio į „Torino“ komandos protokolą įtraukiamas Gvidas Gineitis.

Romos „Lazio“ klubui priklauso 25-erių Marius Adamonis, kuris kol kas nesulaukė savo šanso vilkint pagrindinės komandos marškinėlius.

Jo atstovaujama „Lazio“ pirmadienį vakare namuose 1:1 išsiskyrė su „Verona“ futbolininkais. Lietuvis liko atsargoje.

Marius Adamonis


Standings provided by Sofascore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją